Färga håret under graviditet?!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag färga mitt hår flera ggr. fråga min frissa också ang de, de är inte farligt som vissa påstår !!

Men vissa ska va så jävla käsnliga, då "ALLT" är farligt !

Men som sagt.. färga på :)

2010-12-01 @ 23:56:49
URL: http://annanordstrom.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Som jag skrev, det är inte farligt. Det enda är att det kan bli missfärgning. Så färga du på :) jag märkte att färgen inte höll i sig lika bra bara.

2010-12-02 @ 00:04:55
URL: http://baradu.webblogg.se/
Postat av: marie stenbeck

hej fiffi:)



mitt fina ämne;) det är ingen fara att färga håret under graviditet om du gör de någon gång då och då. ska du göra de upprepade gånger så gå till en frisör då våra produkter är vänligare för hud och med mer kontrollerade kemikalier än de som finns på vanliga marknaden.



hormonerna i din kropp kan däremot spöka och ibland kan till och med färgen inte verka. man kan få avvikande nyanser, en permanent biter inte osv. samma sak kan faktiskt ske under mensveckan då mycket hormoner är igång.



så med andra ord, det är inte farligt att färga håret under graviditet, men jag hade undvikit blekning och permanent ner ihårbotten, och i sen graviditet och vid amning att du gör slingor istället så att inte kemikalierna kommer mot din hud. bara för att vara på den säkra sidan. detta är vad jag hört och kunnat läsa mig till.



kraaam marie

2010-12-02 @ 00:15:32
Postat av: Julia

Som du vet färgade jag håret och min röda färg ville ju inte alls fästa. Det hade med pigmentet att göra och kunde bero på graviditeten. Jag körde med säkra kort och färgade därför hos frisör men som du säger är det inga problem. Fråga din barnmorska om du är jätteosäker, tyvärr tror jag svaret är ganska olika ändå. Har oksp hört att blekning är "farligare" men hurvida det stämmer har jag inte en aning om.



Hoppas du trivs i nya färgen, låter fint! <3

2010-12-02 @ 00:19:44
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/
Postat av: jessica

HAHA jag färgade håret en gång i veckan :P Haha det är inte så farligt som alla säger :P

2010-12-02 @ 10:02:57
URL: http://gammalkarlekrostaraldrig.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har färgat mitt under hela graviditeten :) Jag har tom med haft blonda slingor i...min frissa sa att det är inga problem... :) Vem går du hos?

2010-12-02 @ 10:39:50
URL: http://www.annasplace.se
Postat av: Janna - Caspers mamma

jag färgade mitt hår under graviditeten. jag prata med min frisör och bm och dom sa att det inte skulle vara någon fara för barnet men att färgen kanske int fastnar som det skulle gjort om jag inte var gravid :)

2010-12-02 @ 11:11:16
URL: http://jannaselin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: