suckar högt!


Kommentarer
Postat av: Mandy

Jag tycker du och marcus gör en kanon bra jobb redan nu! Ni renoverar, köper in, och fixar allt innan ungen föds! Ni planerar och fixar.



Dessutom tycker jag att du verkligen försöker göra din vardag till den bästa trots dina smärtor, och din dåliga sömn.

Jag beundrar dig Fiffi! & jag tror allvarligt att ni kommer bli kanon bra föräldrar, inget snack om saken.



Ni är redo, ni är inte 17 och försöker rädda ett förhållande med ett barn. Ni kommer inte dra och festa med ungen i famnen när du dricker alkohol, ni kommer inte ha en förälder som festar varje helg och 3 dagar den helgen dessutom.

NI KOMMER BLI TOPPEN FÖRÄLDRAR ! Jag hejar på er !

2011-02-22 @ 19:45:15
URL: http://[email protected]
Postat av: Mandy

skrev fel blogg adress ju xD

2011-02-22 @ 19:45:55
URL: http://mandyronnstam.blogg.se/
Postat av: Natalie

Bra skrivet fiffi! Håller verkligen med dig! Det är din graviditet och du vet bäst och känner bäst. Ingen annan kan säga hur det är eller hur det ska vara. Man upplever allt olika och tur är väl det annars hade det ju nästan blivit lite tråkigt :) <3<3

2011-02-22 @ 19:46:28
URL: http://natalieschiller.blogg.se/
Postat av: Gabban

Håller verkligen med!:)

2011-02-22 @ 19:47:20
URL: http://gabbanna.blogg.se/
Postat av: martina

tyckte jag var bra skrivit. jag åt vad jag kände för kolla inte så mycket på vad man inte bör eller vad man bör äta. gjorde vad jag själv kände. Skit i vad alla säger :D Det är ditt barn och din graviditet :D

2011-02-22 @ 19:54:08
URL: http://annamartinasvensson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du har HELT rätt Sofie och jag hoppas verklgen inte att jag har sagt något som du uppfattat som påpekning, jag älskar bara tips ;)



Det finns ingen som är gravid likadant och man gör det som känns bäst, jag åt också nästan precis vad som. Dock inte allt, läste på sakerna först så att det inte var i den "riskgruppen" som barnmorskan säger. Jag tror man egentligen kan äta allting och dricka allting utom alkohol. Jag har smakat på både öl o vin som gravid, ätit brie och lufttorkadskinka som är stort NONO enlig barnmorskan. Mina barn är hela idag!



Hur man sedan är som förälder sedan väljer man själv, alla är första gångs mammor och vi är än idag första gångs föräldrar på mååånga saker. Man kan långt ifrån allt men man lär sig hela tiden.



Jag tror ni kommer lyckas så bra och jag LÄÄNGTAR efter bebislukten såååå och jag beundrar din mage. Ebba blev överlycklig är hon/jag fick bilden igår och tittade på den hur länge som helst. Hon har en bebis i sin mage också ;)

2011-02-22 @ 19:55:10
URL: http://uncertain.blogg.se/
Postat av: Annie

Klart att du/ni ska köra ert eget race!

Ni gör såklart det ni tycker känns bäst.

Sen klart kan man som du säger, ta emot tips och så. Men ingen ska säga åt er VAD ni ska göra eller HUR ni ska göra det!

Tycker du är duktig. Klart som fan man är nervös när man är så kallat "Nyböbörjare" men det betyder inte att man inte kan!

Ni kommer bli toppen föräldarar tro ja <3

2011-02-22 @ 20:52:51
URL: http://anniiestahl.blogg.se/
Postat av: Mandy

Svar: du behöver peppas just nu, det tror jag alla behöver under en graviditet! Det är inte det lättaste om jag förstått det hela rätt, den lille/lilla tar ju väldigt mycket energi , och du måste därför skapa dubbelt så mycket energi som alla andra.



Du ska bara tänka positivt nu, det är mindre än 2 månader kvar, sen har du den lille/a där, då kan du bara hånflina alla i ansiktet som någon gång sagt något olämpligt om din graviditet, och visa dem, att du klarade det PÅ DITT EGET SÄTT!



För du är bara dig själv, och det ska du fortsätta vara! Du ska hela tiden göra det du tycker känns rätt, för oavsett vad , så fixar du allt !

2011-02-22 @ 21:00:49
URL: http://mandyronnstam.blogg.se/
Postat av: Trixie

Word!

Du har helt rätt..

2011-02-22 @ 21:05:13
Postat av: Anna

Tyvärr finns där sånna. vet precis vad du menar. men man vet sj bäst. Shit, måste man låta bli ALLT bara för man är gravid. NEJ :) .



Ingen är perfekt, men man vet bäst sj.. Så är de !!

Värsta nu är att många jämför barn, KAN MAN VÄL INTE GÖRA. alla barn är väl olika ? Blir så arg på sånt..

2011-02-22 @ 22:23:06
URL: http://annanordstrom.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Förstår precis vad du menar min vän! Och jag har varit lika "arg" som du över samma grej, de är frustrerande! Vi får snackas vid sen om vi skulle ses:) Stå på dig hjärtat o va inte rädd för att säga ifrån! "säger jag som är livrädd för konflikter" haha! <3

2011-02-23 @ 09:34:19
URL: http://malinrossander.blogg.se/
Postat av: Tinna

Jag tycker du är underbart gravid hjärtat! Älskar dig alltid<3

Du ska vara som du är för det är det man är bäst på!

Och då blir det bra!;)

Miss uuuuu!!! <3

2011-02-23 @ 19:26:11
URL: http://allwayspink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: