Ensam!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Om du ändå delar med dig av din vardags alla kämpigheter och roligheter. Varför kan du då inte delge sanningen. Varför du inte skriver om Marcus längre. Såg honom på jägers. Det är inte läsarnas ensak, det vet jag och läsarna om och jag/vi dömer INTE dig/er eller menar illa utan att få svar på ovissheten är bättre än att alla målar upp fantasin på väggen och pratar om antaganden...Att ha problem är en del av vardagen och livet och det vet alla om...... Vänliga hälsningar

2011-12-28 @ 23:03:36
Postat av: Tove

Tönt!!! Du är bara så jävla nyfiken, men du ska ge fan i andras liv! Vem är du och komma här och tala om för sofie vad hon ska skriva i sin blogg och inte? Jag sätter en miljon på att hennes blogg inte är till för en slags anslagstavla över hur henns liv ser ut och hon har inga som helst redovisnings skyldigheter för varken dig eller någon annan!!

2011-12-28 @ 23:35:40
URL: http://tovediana.blogg.se/
Postat av: D

orka kommentera det anonymt också, säkert en stalker eller något idiotiskt. snälla häng ut hela ditt eget liv istället! NOLL respekt!

2011-12-29 @ 15:52:52
Postat av: Mamsen

Vad har du för rätt att rota i andras liv???

Sköt dej själv och skit i andra ! Har du inget bättre för dej så skaffa dej ett liv!! Du tror väl inte på allvar att Sofie delger alla sitt privatliv...då är du bra korkad! Är så trött på folk som du som har synpunkter och är så jä*la nyfikna.

Ja bara det att kommentera anonymt.....patetiskt! Håller fullständigt med föregående! NOLL RESPEKT! Tack för ordet!

2011-12-30 @ 07:09:40
Postat av: Lovisa öresund

Jag menar inget illa men jag tror att personen bara mena gott... Andra anonyma har också frågat den frågan innan och därför ville personen kanske bara vara snäll mot Sofie...? Jaja man behöver ju inte ta åt sig av det man inte berörs av eller publicera det men strunt samma... Orka lägga energi på det.

2011-12-31 @ 00:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: